BJÖRKLÖVEN: Spelarna önskade åtta från klacken på plats – säsongarna sa nej

Spelarna i Björklöven hade ett önskemål inför kvalet till SHL. Att få ha åtta från klacken på plats på i arenan och stötta laget. Så blir det inte!
– Villkoret var att svaret ska vara enhälligt och det var det inte, säger Anders Blomberg vd i Björklöven.

Spelarna i Björklöven vill att åtta från klacken, Green Devlis, skulle få vara på plats i A3 Arena och stötta dem i jakten på SHL i kvalet, som för Björklövens del börjar ikväll mot Mora. Klubben skickade då ut en förfrågan till de som har säsongskort på Björklövens matcher om det skulle gå att genomföra. En förfrågan gick ut under helgen och nu har säsongarna sagt nej till det förslaget.

– Vi har ett avtal med alla säsongskortare som stod kvar och den uppgörelsen vill vi hedra. När det sedan kom en önskan från spelarna i laget att få ta in Green Devils under matchen ville vi ändå ställa frågan. Villkoret var att svaret ska vara enhälligt för att vi ska genomföra det och det var det inte, säger Anders Blomberg vd i Björklöven till klubbens hemsida.

Inga loger öppna

Tidigare har medlemmar ur Green Devils fått chansen att skapa stämning i A3 Arena genom att vara i loger som innehavare till dem upplåtit de platserna till supportrarna i klacken. Något som nu inte går att genomföra då matchstarten är klockan 19.00 i stället för 18.00 som i grundseriens slut. Logerna ska vara tömda klockan 20.30

– Tidigare under året har logeägare bjudit in lite supportrar när dom själva inte ska använda logen för att skapa lite stämning i arenan. Nu blir ju inte heller det aktuellt eftersom vi måste påbörja utrymning redan i andra perioden, säger Anders Blomberg och fortsätter:

– Vi hoppas att spelarna ska känna stödet från alla gröngula ändå. Det kommer sitta tusentals gulgröna framför tv:n och heja järnet och det tror jag dom vet med sig. Framförallt spelarna som var med ifjol och fick känns kärleken från fansen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN