Home Klubbar Brynäs TV: Här slår skandalspelaren till igen – mot domaren

TV: Här slår skandalspelaren till igen – mot domaren

0
TV: Här slår skandalspelaren till igen – mot domaren
Foto: Bildbyrån
Efter den karriärsavslutande tacklingen slår busen till igen, denna gång mot domaren. Se klippet där den omtalade skandalspelaren slår till igen.

Det var i CHL-mötet mellan Brynäs och Adler Mannheim som den tyske skandalspelaren slog till i slutet på matchen. Matchen var mer eller mindre avgjord när en stenhård blindeside tackling utdelades från den tyske spelaren. Något som innebar en avstängning på fyra matcher för skandalspelaren, men som för Brynäs del innebar att Daniel Paille, som träffades av tacklingen, fick avsluta sin karriär på grund av hjärnskakning. Här slår skandalspelaren till igen – mot domaren.

Övergreppet avslutade karriären 

Thomas Larkin är inte populär i Sverige. Det är en sak som är säker. Efter att ha tacklat Brynäs Daniel Paille så illa att spelaren tvingades avsluta sin karriär fick Adler Mannheims Larkin endast fyra matchers avstängning samt en polisanmälan för misshandel mot sig. Efter tacklingen, som var stenhård, skedde i blindside position samt på en icke puckförande spelare kunde hockeyfansen endast hoppas på att Larkin lärt sig av sina misstag, men så verkar alltså inte vara fallet. Se här när han attackerar domaren.

Här slår skandalspelaren till igen

I mötet mellan FT Penguins och Adler Mannheim igår verkar frustrationen bli allt för stor för den forne busen. När domaren blåser av spelet i slutet av den andra perioden avlossar en märkbart frustrerad Larkin ett skott som träffar domaren rakt i ansiktet. Se klippet nedan

Disciplinnämnden fortsätter undersöka ärendet 

Ännu har disciplinnämnden i DEL inte lyckats avgöra om skottet var medvetet eller om det endast var en slump att pucken träffade domaren, men med tanke på Larkins tidigare överfall är det många som drar slutsatsen att skottet var en medveten handling. Detta skriver DEL på sin officiella twitter.

”Disciplinnämnden för DEL (Tyska Ishockey Ligan) undersöker fortfarande situationen kring Thomas Larkin från Adler Mannheim. Ligavinnaren sköt en puck i domarens ansikte efter att spelet var avblåst. Situationen skedde under mötet mellan Adler Mannheim och FT Penguins, omgång 43”

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.