Home Internationellt JVM: Otroliga vändningen – Kanada vinner

JVM: Otroliga vändningen – Kanada vinner

0
JVM: Otroliga vändningen – Kanada vinner
Foto: Bildbyrån
Kanada låg illa ute i mitten på den tredje perioden. Ryssland hade precis tagit ledningen med 3 – 1 och kändes stabila och lugna. Men, sedan kom den otroliga vändningen som skulle tända gnistan i Kanada. 

Ryssland hade, genom Maxim Sorkin, lyckats öka ledningen mot Kanada med 3 – 1. Men, ett snabbt slumpmål av Connor McMichael skulle ge Kanada vittring igen. När sedan en oturlig, och en aning lätt utvisning av togs på Rysslands Dmitri Voronkov kunde Kanada använda sig av sitt otroliga Powerplay och Barrett Hayton lyckades kvittera matchen. Matchen var levande. Men det var inte slut där! Sedan följde den otroliga vändningen som gjorde att Kanada vinner matchen.

Matchvinnaren: Akil Thomas

Ett otroligt vackert mål framarbetat av Kanadas Akil Thomas kom att avgöra matchen till slut. Ryssland hade tappat situation helt och hållet. Trots att det ryska laget fick med sig en utvisning samt plockade ur målvakten lyckades laget inte få till en kvittering och guldet gick till Kanada i årets JVM. En jämn match, men många framtida stjärnor tog till sist slut. Den otroliga vändningen resulterade i att Kanada vinner matchen och JVM.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.