JVM: Heta matcher du INTE får missa!

Idag är det äntligen dags! Redan på annandagen bjuds vi på heta rivalmöten! Har du koll på spelschemat inför Junior VM? Om inte så listar vi de matcher du absolut inte får missa i julstöket!

Det sägs att julen är tid för vila och givmildhet. Det är dock inget vi lär se i dessa möten. Rivalitet mellan länder är kanske det som gör ishockey lite extra intressant. Speciellt när det kommer till Junior VM där samtliga spelare är unga och vill visa framfötterna. Har du koll på spelschemat inför Junior VM? Har du inte möjlighet att följa alla matcher? Vi listar de heta matcher som du absolut inte vill missa!

Idag: 26 december

I premiären av JVM kan vad som helst hända. Alla spelare är laddade och får äntligen släppa ut den energi de sparat på sedan de första träningarna inför turneringen. Men, inte nog med det. Idag sker hela två rivalmöten! Båda matcherna startar 19.00, vilket innebär att hockeyälskaren antingen får fokusera på en match eller hoppa mellan matcherna i powerbreak. Detta får ni med andra ord absolut inte missa!

19.00  Sverige – Finland på TV6

19.00 Kanada – USA på SVT2/SVT24

Lördag: 28 december

Efter fjolårets kvartsfinal förlust är svenskarna definitivt taggade inför detta möte. Kanske räknas detta inte som ett rivalmöte, men det lär absolut innehålla en hel del känslor! En sak är säker, en het och intressant match kommer publiken absolut att bjudas på!

19.00 Schweiz – Sverige på SVT2

Söndag: 29 december

Hämta popcorn och läsk! Det största rivalerna i alla ämnen, politik, raketforskning och sport. USA möter Ryssland. Den som vinner denna styrkemätning är det lag som har stor chans att ta hem hela turneringen. Oavsett utgång och vilket lag åskådaren håller på lär det bli mycket känslor och en intensiv match!

19.00 USA – Ryssland på TV10

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN