Home Internationellt CHL Ekman och Axelsson blir CHL-experter i SVT

Ekman och Axelsson blir CHL-experter i SVT

0
Ekman och Axelsson blir CHL-experter i SVT
Foto: Bildbyrån/Montage
Under torsdagskvällen spelas de första matcherna för säsongen i Champions Hockey League och nu har SVT presenterat sina experter i TV-sändningarna.

Imorgon drar Champions Hockey League 2019/2020 igång och under onsdagen presenterade SVT på sin webbplats att Dick Axelsson och Nils Ekman kommer att vara experter i TV-kanalens sändningar från turneringen.

– Vi är givetvis riktigt glada över att kunna knyta till oss två väldigt kompetenta och färgstarka nya CHL-experter i form av Nils och Dick. Deras erfarenhet på högsta nivån och ishockeykunnande gör mig övertygad om att de kommer att ge tittarna en dimension till, säger Bobby Baksi, projektledare för ishockey på SVT Sport, till kanalens hemsida.

Nils Ekman avslutade sin hockeykarriär 2010/2011 och hade då bokförts för bland annat 102 SHL-matcher, 264 NHL-matcher, 83 KHL-matcher och nio matcher i VM. Dick Axelsson är inför den kommande säsongen klubblös men har hittills under sin karriär noterats för 361 SHL-matcher, 17 matcher i Champions Hockey Leauge och 18 VM-matcher.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.