SPELBLOGGEN: Heta streckmötet dagens bästa spel

0
745
180127 Linkšpings Sebastian Karlsson under ishockeymatchen i SHL mellan Linkšping och LuleŒ den 27 januari 2018 i Linkšping. Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRN / Cop 102
Nu har Spelbloggen startat i samarbete med Betser på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Idag ger Nils dig fyra spel i tre heta SHL-matcher. Ett back to back möte lockar även till spel.. Tar ni rygg?

Ett back to back möte samt slutspelsjakt i SHL står på agendan i spelbloggen idag. Våra spelbloggare Nils och Piotr tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu! Du kan också vinna en matchtröja för ditt favoritlag i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Tar du rygg?

Förra spelet blev resultatet minus nio kronor där Luleå gjorde som jag trodde och vann med tre mot noll. HV71 spelade bra i första men det förblev mållöst . Matchen Örebro-Växjö missade de allt och de blev få mål.  Rosen som målskytt blev inte uttagen till match så där gick insatsen tillbaka.

Nya tag idag och jag har valt ut tre matcher där det är både kamp om slutspel och att klara sig kvar i SHL. Nu börjar det dra ihop sig på allvar.

Luleå-Malmö

Luleå är ett starkt hemmalag vilket man visade mot Mora senast. Nu har man verkligen chansen att gå för att komma topp sex i serien. Luleå har sett väldigt bra ut på träningarna.

Malmö har gått lite upp och ned senaste tiden men ligger ändå högt upp i tabellen. Har Lars bryggman borta och senast släppte laget in tre mål.

Jag kommer spela 100 kronor på att Luleå gör över 2.5 mål till oddset 2.05

Växjö-Linköping

Växjö klara seriesegrare, hade oväntat stora problem med Örebro. Nu möter man dock ett lag som är betydligt mer offensivt vilket kommer gynna för många mål.

Linköping spelar för att hänga på toppen och kanske ta en topp sex placering men då krävs vinst vilket innebär att de måste satsa rejält framåt idag.

Spelar en högre insats, 200 kronor på att Linköping gör över 1.5 mål till oddset 1.46

Karlskrona-Rögle

Karlskrona imponerade igår och vann relativt enkelt. Detta innebär nu att laget har häng och kan faktiskt gå för att slippa kval. ”Honken” har kommit in med erfarenhet även fast han inte stod senast.

Rögle har visat ojämn form och igår var det inte mycket som stämde. Laget verkade ha nerver och kan vid förlust ikväll faktiskt blanda sig i kvalet igen. Jag tror Rögle kommer gå ut hårt och visa att gårdagen var ett undantag.

Spelar 100 kronor på att Rögle gör första målet i matchen till oddset 1.95

Olle Liss såg väldigt revanschsugen ut, lägger ett sidospel 100 kronor på att han gör mål i matchen till oddset 3.45

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Luleå-Malmö
Spelstopp: 15.14
Spel: Luleå Ö 2.5 mål
Odds: 2.05
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 205 kronor

Match: Växjö-Linköping
Spelstopp: 15.14
Spel:  Linköping Ö 1.5 mål
Odds: 1.46
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 292 kronor

Match: Karlskrona-Rögle
Spelstopp: 17.59
Spel: Rögle gör första målet
Odds: 1.95
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 195 kronor

Match: Karlskrona-Rögle
Spelstopp: 17.59
Spel: Olle Liss målskytt
Odds: 3.45
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 345 kronor
 SPELBLOGGEN:  Heta streckmötet dagens bästa spel
Spelstatistik Nils
Förra spelet: Minus 9 kronor
Kassa innan spel:
 4 991 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna: 1037 kronor
Kassa efter spel:  4491 kronor
Antal tidigare lagda spel: 3
Antal tidigare vunna spel: 1
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.