Kapitel 2 – Bagage & Bengaler

0
404
Torsdag eftermiddag lyfte örnen mot Wien med Gula Väggens härliga entourage, inbegripet en liten snabb mellanlandning i Paris. Några timmar senare landade samma entusiastiska grupp av gulklädda landslagsfantaster på Wiens flygplats.

Kapitel 2 - Bagage & BengalerTyvärr hade en av Paris flygplatsanställda luktat lite för mkt på rödvinskorken under lunchen och missat att lägga med hela vår eventväska på planet mot surkålens hemvist. Helvete. Undertecknad som av misstag lyckats radera MacGyvers mobilnummer. Hur gör man lättast en Svensk Fanzone av två stockar snus och en halvfull karta Alvedon? (Innehållet i Richts handbagage. Red. anm.). Efter att ha kohandlat med slovakisk taxichaufför med tvivelaktig organisationsnummer, lyckades vi slutligen komma över 100 gula & 100 blå ballonger. Victory! Tillsammans med GV Saras målade fejja & Hasse Kongos särpräglade optimism kunde så äntligen Gula Väggens supportersamling göra sig rättvisa!

Kapitel 2 - Bagage & BengalerDom svenska hockeyfantasterna är en helt ny publik för oss i Gula Väggen, men som Ni levererade! Med en uppfriskande jargong av total IPK (Inte Politiskt Korrekt) i en sömlös symbios av förälskelse till Tre Kronor blir vårt enhälliga betyg till våra nya vänner en stark femma av fem möjliga. Att samma gulekiperade sällskap smällde av bengaler under Gula Väggens självutnämnda nationalhymn, Stad i ljus, sänker naturligtvis inte betyget.

Matchen? Dagens skribent stod tillsammans med den mytomspunna Hasse Kongo. Tyvärr mitt i Tjeckiens klack. Varför hejaramsorna inte riktigt nådde fram till dom gula fläckarna av kompisar på arenan. Torsken med 2-5 tar vi med en klackspark – Tjeckien torskar mot Ryssland, och vi vinner resterande 6 matcher med en målskillnad på +62, så samma poäng som Putins pågar men med både bättre målskillnad och inbördesmöte står vi som solklara gruppsegrare.

Imorrn väntar pastapojkarna från medelhavets stövel. Vi slog dom i fotboll. Vi slår dom tvärsäkert i hockey. Uppvärmningen finner ni som alltid på Astra Pub från kl.12.00.

#allaskamed

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.