VM 2020: Res med Gula Väggen till Schweiz

Det börjar bli hög tid att börja planera sin resa till schweiziska Lausanne för det kommande världsmästerskapet. Gula Väggen erbjuder resepaket med biljett, flyg och boende.

Fredagen den 8 maj 2020 släpps pucken för Tre Kronor när man tar sig an Tjeckien i premiären för världsmästerskapet i Schweiz. Sverige kommer att spela sina matcher i Lausanne endast ett Kenta Nilsson-slagskott från den franska gränsen. Hockeybladets samarbetspartner Gula Väggen har tagit fram ett paket för alla som vill uppleva VM på plats nere i Schweiz.

Efter två raka VM-Guld så blev det respass redan i kvartsfinalen senast mot Finland. Tre Kronor var inte det enda laget som chockades av lejonen från andra sidan Östersjön. Utan de blåvita vände hem till tusen sjöars land med den ädlaste medaljen runt sina nackar.

Tuff grupp väntar Tre Kronor

Tre Kronor halkade ner en position på världsrankingen efter det senaste mästerskapet i Slovakien och ställs därmed mot Kanada i sin grupp. Övriga nationer är Vit Ryssland, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Danmark och Storbritannien. De fyra bästa länderna går som vanligt till kvartsfinal. Förutom Lausanne spelas världsmästerskapen även i Zürich där både Ryssland och de regerande världsmästarna Finland spelar. I sin grupp ställs de mot värdlandet Schweiz, Lettland, Norge, USA, Kazakstan och Italien.

Eftersom VM spelas i två olika städer kommer man, precis som vanligt att spela kvartsfinalerna på olika orter. De två bästa i varje grupp stannar kvar på sin huvudort, förutom om Schweiz kommer trea eller fyra. Då flyttas tvåan i grupp A till Lausanne.

Upplev fantastiska Schweiz

Lausanne ligger precis vid Genèvesjön med bergskedjan alperna i bakgrunden. Staden är franskspråkig, dock är den schweiziska befolkningen mycket bra på engelska. Staden var med och arrangerade fotbolls-EM 2008 och det var i Lausanne Sverige slog Grekland med 2-0. Schweiz är dock ett dyrt land och är inte med i den Europeiska Unionen. Dock finns det många abonnemang där det även är fria samtal och surf även i Schweiz. Kolla detta med er operatör.

Hockeybladet.nu och Gula Väggen kommer att komma med tips inför resan till Schweiz under hösten. 

Information till dig som vill resa med Gula Väggen till Schweiz

 1. Skicka ett mejl till boka@gulavaggen.nu med följande information:
  -Hur många personer ni är i sällskapet
  -Vilka datum/matcher ni är intresserade av
  -Önskar ni flygbiljetter, och i så fall från vilken flygplats
  -Ange om ni önskar tre, fyra eller femstjärnigt hotell
  -Bokarens telefonnummer

 2. Inom 72 timmar får ni en offert med era önskemål

 3. Vill ni ändra offerten går det alldeles utmärkt. Bokningen är bekräftad först när betalningen är genomförd

Om ni bokar och betalar innan den 15/10 erhåller ni 500:- i rabatt per person. 

Gula Väggens hemsida hittar ni här >>> 
Läs mer om Världsmästerskapet här >>> 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN