Värvningen bekräftad – Johansson återvänder till HV71

I torsdags kunde Hockeybladet berätta att Emil Johansson återvänder till HV71. Nu är värvningen presenterad av Smålandsklubben.
Emil är en skridskostark och spelskicklig back i en väldigt bra ålder, säger HV71:s sportchef Johan Hult till klubbens webbplats.

Under förra veckan kunde Hockeybladet avslöja att Emil Johansson återvänder till HV71. Nu är värvningen presenterad av HV71. Backen har tecknat ett treårskontrakt med Smålandsklubben, skriver HV71 på sin hemsida.

– Emil är en skridskostark och spelskicklig back i en väldigt bra ålder. Han är en spelare som gärna deltar i det offensiva spelet samtidigt som han utvecklat defensiven mycket under sina år i AHL. Han känner också till föreningen bra efter sina fyra år här och kommer hem med en hunger över att hjälpa klubben till framgång, säger HV71:s sportchef Johan Hult till klubbens hemsida.

Emil Johansson lämnade HV71 efter säsongen 2015/2016 och har sedan dess bokförs för spel i AHL med Providence Bruins samt i SHL med Djurgården. Under den senaste säsongen noterades 23-åringen för 65 matcher och tio (3+7) poäng i AHL.

– Det ska bli fantastiskt roligt att komma tillbaka till HV71 och Jönköping. Jag har många fina minnen från min tid här och ser fram emot att utvecklas ytterligare som hockeyspelare och skapa nya minnen, säger Johansson till HV71:s hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN