UPPGIFTER: Backen återvänder till HV71

Lagbygget i HV71 är inne i slutfasen. En back och en forward ska in i truppen förutsatt att Markus Ljungh stannar kvar i truppen kommande säsong. Uppgifter till Hockeybladet säger nu att HV71 gjort klart med backen Emil Johansson som lämnar AHL och Providence Bruins trots ett år kvar på kontraktet.

 

En back och en forward ska in I truppen sen är HV:s lagbygge inför säsongen 2019/20 klart. Förutsatt att Markus Ljungh stannar kvar i klubben. Rykten placerar honom i Schweiz kommande säsong och Johan Hult har meddelat att forwarden ska lämna besked innan den 15:e maj. Hult säger samtidigt att man gjort klart med en spelare som inte ännu har presenterats.

-Jag kommenterar inte några namn på spelare utan när vi väljer att gå ut med information så gör vi det genom våra egna kanaler, säger HV71:s sportchef Johan Hult.

Återvänder till HV71 

Uppgifter till Hockeybladet säger att spelaren som HV71 gjort klart med men ännu inte presenterat är backen Emil Johansson som lämnar AHL och Providence Bruins till kommande säsong.

-Spelaren som inte är presenterad av HV71 ännu är backen Emil Johansson. HV71 har jagat honom hårt under en längre tid. Emil spelar i HV71 kommande säsong, säger en källa till hockeybladet.

Emil Johansson spelade i HV71 säsongen 2015-16 innan han valde att flytta till Stockholm och Djurgården. Därefter lämnade han för spel i AHL och Providence Bruins som han tillhört de två senaste säsongerna. Emil Johansson har kontrakt med Bruins även kommande säsong men nu ska han enligt uppgift vara klar för en flytt tillbaka till Sverige och HV71. Därmed är det endast en forward kvar i HV71:s lagbygge inför säsongen 2019/20.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN