VÄNDNINGEN: Speedkulan stannar i Djurgården

Först hade inte klubben råd, sedan skulle han vara klar för HV71. Nu står det klart att speedkulan, Manuel Ågren, stannar i Djurgården.
– Djurgården var min prioritet, säger Ågren.

Manuel Ågren var på väg att lämna, men nu står det klart att speedkulan stannar i Djurgården minst en säsong till.

– Det är en lättnad att veta vart jag ska spela nästa säsong. Det har varit en stressig tid med många telefonsamtal, men jag ville hela tiden vara kvar. Djurgården var min prioritet, säger Manuel Ågren till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag känner mig som en Djurgårdare. Klubben har format mig, på så sätt att man ger allt och inte sviker märket på tröjan. Nu är det bara att kräma ur trasan i sommar och komma så bra förberedd som möjligt för nästa säsong.

Ambitionen var DIF

Enligt Djurgårdens sportchef har det inte funnits några tvivel att båda parterna ville ha en förlängning.

– Både Djurgårdens och Manuels tydliga ambition har hela tiden varit att jobba vidare tillsammans och vi jättenöjda med att så nu blivit fallet, säger Joakim Eriksson sportchef i Djurgården till klubbens hemsida.

Även klubbens utvecklingschef, Tobias Persson, är nöjd med förlängningen.

– Vi är nöjda med hans utveckling, samtidigt har vi ännu inte sett Manuel i sitt bästa jag, säger Tobias Pehrsson utvecklingschef i Djurgården och fortsätter:

– Manuel är en spelare som vi under hela säsongen, och även efter säsongen, haft en dialog med och velat behålla i Djurgården. Manuel tog stora kliv under säsongen och utvecklades både som spelare och person.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN