KLART: Bottenlaget sparkar backen och förlänger utlåningar

0
870
KLART: Bottenlaget sparkar back och förlänger utlåningar
Foto: Bildbyrån
Det hockeyallsvenska bottenlaget sparkar backen och meddelar samtidigt att två spelare fortsätter att vara utlånade. Dessutom bekräftas inlåning av back.
– Vi bryter kontraktet, säger Christian Falk, elitansvarig i Kristianstad.

Det hockeyallsvenska bottenlaget Kristianstad sparkar backen Joel Werner. Samtidigt bekräftar klubben att Kristoffer Gunnarsson lånas in från bottenkonkurrenten Mora. Werner har under säsongen varit utlånad till Mörrum i Hockeyettan.

– Vi bryter kontraktet och han är fri att gå till en annan förening. Joel är en härlig kille och har varit oerhört professionell, men han vill ha mer speltid, säger Christian Falk till klubbens hemsida.

Vill ha mer speltid

Gunnarsson lämnar Mora för att då han inte känner att han fick tillräckligt med speltid i Mora. Något han nu hoppas få i Kristianstad.

– Jag har inte fått speciellt mycket speltid i Mora och när det här dök upp så var det inget att tänka på. Jag ser fram emot att komma till en ny miljö, säger han till klubbens hemsida.

Fortsatt utlåning

Albin Hernod och Dennis Finn Olsson, har båda varit utlånade till Mörrum under stora delar av säsongen. Nu permanentas lånet resten av säsongen, men en liten klausul mellan de båda klubbarna.

– Vi kan dock plocka hem Albin och Dennis med kort varsel om läget gör att det behövs, säger Falk.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tjugo + 14 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.