SILLY SEASON: Mora lånar ut back till bottenkonkurrenten

Backen får inte tillräckligt med speltid, då lånar Mora ut backen till bottenkonkurrenten. Lånet gäller för resten av säsongen.

Mora låna ut back till bottenkonkurrenten Kristianstad. Mora skriver på sin hemsida att de hyr ut Kristoffer Gunnarsson resten av säsongen. De vill dock inte gå in på vilken klubb han går till. På hemsidan skriver Mora att de inte kan erbjuda backen tillräckligt med speltid. Enligt Mora är det en bra lösning för båda parter.

Ryktas till Kristianstad

Det är Kristianstadsbladet som går ut med ryktet att Gunnarsson ska vara klar för skånelaget. Klubben själv har inte gått ut med nyheten än.

Den 22-årige backen kom till Mora inför den här säsongen och har meriter från SHL, där han representerat både Frölunda och Linköping. Han har Borås HC som moderklubb, men kom till Frölunda redan som 13-åring.

Totalt har det blivit 110 SHL-matcher där han har gjort ett mål och en assist. Han var också med i Juniorkronorna och spelade JVM 2017.

Förutom spel i Mora, Frölunda och Linköping har Gunnarsson också spelat 34 matcher i Oskarshamn i Hockeyallsvenskan. I Moratröjan blev det tre poäng på 33 matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN