BEKRÄFTAT: Här är Jonathan Johnsons nya klubb

För en stund sedan bekräftade Modo att poängkungen lämnat. Nu är det också klart vilken som är Jonathan Johnsons nya klubb.
– Jag känner mig mogen att ta nästa steg i min karriär, säger han.

Det är Norran som avslöjar att Jonathan Johnsons nya klubb blir Skellefteå, norrlandsrivalen till Modo. För bara en stund sedan gick Modo ut med att poängkungen lämnar. Nu är det klart att han skrivit på för västerbottningarna.

– Det känns fantastiskt bra! Skellefteå är en storklubb i Sverige som utvecklat många spelare så det ska bli oerhört kul att komma dit, säger Jonathan Johnson i ett pressmeddelande.

Forwarden känner sig redo att ta steget upp i SHL den kommande säsongen.

– Jag känner mig mogen att ta nästa steg i min karriär och att det gick så här bra denna säsong underlättar förhoppningsvis omväxlingen till SHL.

Spelskicklig center

Skellefteå får i Johnson en spelskicklig center som den gångna säsongen slog nytt poängrekord i Hockeyallsvenskan med 79 poäng.

– Det känns bra att få in Jonathan som gjort det bra under många säsonger i allsvenskan och framför allt förra säsongen som var exceptionell. Han är en spelskicklig center som vi tror mycket på, säger Erik Forssell, general manager i Skellefteå i pressmeddelandet.

Kontraktet med Skellefteå är skrivet på två år.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN