KLART: Poängkungen lämnar topplaget

Nu är det klart att poängkungen lämnar topplaget i Hockeyallsvenskan, Modo. Det skriver klubben på sin hemsida på onsdagsförmiddagen.
– Vi vill tacka Jonathan för hans tid i föreningen, säger Fredrik Glader.

Poängkungen, Jonathan Johnson, lämnar topplaget Modo, det meddelar klubben på onsdagsförmiddagen.

– Jag har trivts jättebra i Modo Hockey och kunde inte varit på en bättre plats för att utvecklas som spelare och ta nästa steg. Det är svårt att inte känna tomhet efter avslutet av den här säsongen, men jag tar ändå med mig positiva minnen från en rolig säsong med bra lagkamrater, säger Jonathan Johnson till klubbens hemsida.

Önskar lycka till

Jonathan Johnson har HK Kings som moderförening och kom till Modo inför säsongen 2018/2019. Den här säsongen slog han till med alla tiders poängrekord i Hockeyallsvenskan med sina 79 poäng, två poäng bättre än den tidigare rekordhållaren Pär Arlbrandt.

Nu tackar klubbens sportchef för tiden i klubben.

– Vi vill tacka Jonathan för hans tid i föreningen och vill naturligtvis samtidigt passa på att önska honom all lycka till i den fortsatta karriären, säger Fredrik Glader.

Tidig seniordebut

Johnson seniordebuterade redan som 15-åring då han fick spela en match med moderklubbens A-lag.

Tidigare klubbar där Johnson spelat seniorhockey HK Kings, Frölunda, Örebro, Kungälv, Karlskrona, Oskarshamn, Troja-Ljungby och Tingsryd.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN