Backen stannar resten av säsongen – ”gjort precis det vi velat se”

0
209
Foto: Bildbyrån/Montage
Adam Deutsch skrev i början av året ett korttidskontrakt med Brynäs. Nu är det klart att backen stannar i klubben resten av säsongen, meddelar Brynäs på sin webbplats.

Adam Deutsch blir kvar i Brynäs resten av säsongen, meddelar klubben på sin hemsida. Den 23-årige backen kom till klubben i början av januari då Brynäs hade skadeproblem i truppen, och har sedan dess bokförts för nio matcher och en poäng i Brynäsdressen.

– Vi har fortsatt ett osäkert läge med Lukas Kilström och Eric Norin som är utanför spel ett tag till. Därför ser vi ett fortsatt behov av en back till säsongen ut. Vi ser fram att ha Adam här hela den tiden, säger Brynäs sportdirektör Andreas Dackell till klubbens hemsida.

Vidare berättar Andreas Dackell att han är nöjd med backen som tidigare under sin karriär spelat i Brynäs U16-, J18- och J20-lag.

– Från början skrev vi fram till 3 februari utifrån hur backsituationen var då. Adam har kommit in och gjort precis det vi velat se av honom. Han har gjort det bra och spelat enkelt, säger Dackell till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

3 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.