Skador på backarna – Brynäs värvar

Tre backar är skadade. Nu värvar Brynäs. Adam Deutsch är klar för klubben, meddelar Brynäs på sin webbplats.

Med tre backar på skadelistan agerar Brynäs. Adam Deutsch är klar för spel i klubben till den tredje februari, skriver klubben på sin hemsida. Den 23-årige backen kommer senast från spel i kroatiska Medvescak Zagreb, där det blivit 24 matcher för Deutsch denna säsongen.

– En stabil back. Bra skridskoåkare som läser spelet bra. Han kommer att komma in och göra ett bra jobb för oss nu. Sen tar vi en ny dialog när kontraktet går ut. Deutsch spelar för Brynäs i hemmamatchen mot Frölunda på torsdag, säger Brynäs sportdirektör, Andreas Dackell, till klubbens hemsida.

Det är inte första sejouren för Adam Deutsch i Brynäs. Backen har spelat i klubbens U16-, J18- och J20-lag och har tre SHL-matcher med klubben i ryggsäcken. 23-åringen har även spelat 46 matcher med Almtuna i Hockeyallsvenskan.

”Två hjärnskakningar i lördags”

Sedan tidigare är Eric Norin långtidsskadad och i Brynäs match mot Rögle i lördags skadade sig Lukas Kilström och Marcus Ersson.

– Vi åkte tyvärr på två hjärnskakningar i lördags och satt med bara fem backar. Självklart har vi juniorbackar också, men även J20 har haft skador och sjukdomar och går fullt med två matcher varje helg. Vi behöver fullt numerär av backar nedåt i leden också och därför väljer vi den här lösningen, säger Dackell till Brynäs webbplats.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN