Han är Cmore:s bästa kommentator

Nu står det klart. Ni läsare har avgjort vem som är Cmore:s bästa kommentator. Under omröstningen tidigare under månaden röstade ni fram vinnaren. 

Hockeybladet hade i förra veckan en omröstning där ni läsare fick rösta på Cmore:s bästa kommentator. Nu har vinnaren utsetts. Vi har fått en pratstund med Patrik Westberg som enligt er läsare är Cmore:s bästa kommentator.

När Hockeybladet.nu når Westberg är han både glad och överraskad. -Jag blev faktiskt barnsligt glad säger 51-åringen. Patrik har alltid varit intresserad av sport. Helst ville han ju, som alla andra pojkar, bli proffs. Dock fanns teater och stå på scen även där. I dag är han inte bara kommentator utan även konferencier.

Cmore valde det dom ansåg vara det bästa laget inför slutspelet

Under förra året var inte Patrik med bland de kommentatorer som skulle kommentera slutspelet. Detta skapade ett ramaskri i Hockeysverige. Patrik själv tog detta med ro och så här ett år senare när Hockeybladet ställer frågan menar han på att han varken kände sig petad eller liknande. -Jag ser det nog mer som att Cmore valde det dom ansåg vara bästa laget inför slutspelet. Han fortsätter med att de finns många skickliga kommentatorer i Cmore och att detta gör att han utvecklas i sin yrkesroll.

Förutom hockey och fotboll kommenterar Westberg även handboll. Ikväll är han i Alingsås när serieledarna tar emot Sävehof på hemmaplan. På torsdag kommenterar han SHL-matchen Frölunda HC – Örebro HK.

Vill krama er alla 

Westberg avslutar med att han har stor respekt för hans kollega Lasse Grankvist. -Min röst går alltid till Lasse, alla har sina favoriter och att alla inte tycker samma ser jag som hälsosamt. Han vill tacka alla som har röstat på honom och skulle han få en möjlighet skulle han vilja krama er alla.

Så här slutade topp tre i omröstningen
Patrik Westberg – 41 procent av rösterna.
Lasse Granqvist – 27 procent av rösterna.
Lena Sundqvist – 17 procent av rösterna.

Övriga delade på 15 procent av rösterna

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN