Hitta de bästa spelbolagen

Det är ingen hemlighet att det kryllar av spelbolag på internet. Dagarna då var tvungen att springa ner till Lasses Tobak på hörnan för att lämna in din trippel är långt borta. Nu räcker det med att öppna din webbläsare för att kunna lämna in dina spel. Hockeybladet och tippat.se kommer nu med den ultimata guiden till hur du hittar de bästa spelbolagen.

Det är inte helt lätt att skilja dagens spelbolag åt. De flesta bolag är relativt jämbördiga när det kommer till deras, utbud, säkerhet och kundfokus. Det finns dock en handfull punkter som du bör titta extra på innan du väljer spelbolag.

1. Vilka har de högsta oddsen?
Som spelare ska du naturligtvis ha så många aktiva konton hos spelbolag som möjligt. Genom att alltid spela hos det bolag som erbjuder bäst odds för dagen kommer du tjäna många kronor i slutändan.

2. Var är spelbolaget licensierat?
Svenska Spel har i teorin monopol på att bedriva spel i Sverige. På grund av de lagar som finns kring frihandel och konkurrens inom Europa har EU dock satt stopp för möjligheten att beskatta internationella bolag annorlunda än Svenska Spel. Det här gäller dock bara spelbolag som är baserade inom Europa. Spelar du på bolag som är licensierade utanför Europa ska du betala skatt på dina vinster, och det vill du antagligen inte.

3. Vilka insättningsmetoder finns det?
När du har konton på många olika konton gäller det att du kan flytta dina pengar snabbt för att kunna lägga dina spel till de mest fördelaktiga oddsen. Vi rekommenderar att du håller dig till spelbolag som erbjuder möjligheten att sätta in pengar med Trustly. Trustly är en unik banktjänst som erbjuder direkta banköverföringar. Betalningarna godkänns genom ditt mobila bank-id och är det snabbaste alternativet för både insättningar och uttag.

4. Kan jag få en bonus?
Ska du försöka bygga upp ett spelkapital kan det vara bra att aktivera en bonus. En bonus ger dig mer att spela för och du kan således satsa högre än vad du kan utan extrapengarna. Tänk bara på att läsa det finstilta och var medveten om det omsättningskrav som kommer med bonusen.

5. Vad har spelbolaget för rykte?
Det finns massvis av spelbolag att välja mellan. Spelvärlden blomstrar just nu, men tyvärr dyker det upp lite ogräs här och var. Innan du öppnar ett konto rekommenderar vi starkt att du läser på om vilka som står bakom ett bolag och vilket rykte det har bland spelare.

Vill du lära dig mer om ett specifikt spelbolag kan du gå vidare till tippat.se. Där hittar du utförliga recensioner av de flesta spelbolag som accepterar svenska spelare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN