Speltips och bäst spelbolag för ishockey

Många av er som läser här på Hockeybladet har säkert på ett eller annat sätt kommit i kontakt med spelbolag online. Förutom att spelbolagen marknadsför sig hårt som exempelvis NordicBet som nu är huvudsponsor för SHL finns det säkert många av er som då och då placerar ett spel.

För er som inte har ett konto på ett spelbolag online men kanske vill skapa ett finns det ett gigantiskt utbud att välja mellan och även en hel del saker att tänka på. På sajten Bettingstugan.se kan du få hjälp att välja rätt spelbolag och dessutom få de bästa speltipsen varje dag till ishockey, men också för andra sporter som fotboll, basket och Esport.

Hitta ett spelbolag som passar dig

Eftersom det finns hundratals av spelbolag på nätet gäller det att hitta ett spelbolag som passar dig. Ärligt talat så är de flesta spelbolag ganska lika varandra med odds och utbud. Men det finns saker som gör ett spelbolag bättre än andra. För dig som gillar att spela på ishockey kan det exempelvis vara smart att välja svenska spelbolag som vanligtvis riktar sig mot svenska kunder och då brukar utbudet och oddsen för ishockey vara bra. Sajten Bettingstugan hjälper dig att hitta rätt spelbolag efter dina behov och listar bland annat de bästa spelbolag och bettingsidor på nätet.

Speltips och betting tips

Ibland kan det kännas svårt att hitta ett bra spel inför helgen och då kan det vara bra att ta hjälp av experter. På sajten Bettingstugan får du de bästa speltips för dagen med analyser och motiveringar till spel på olika sporter och ligor. På sajten finns för tillfället fyra spelexperter för ishockey vilket gör att det allt som oftast finns speltips till SHL, Hockeyallsvenskan och NHL. Vid större evenemang som JVM och Hockey-OS kommer det alltid finnas nyheter, guider och speltips hos Bettingstugan. Här kan du som läsare också skicka in en förfrågan om att börja skriva speltips och om du visar framfötterna kan du bli expert på sidan.

Tips för Stryktipset

På Bettingstugan hittar du varje vecka en längre analys med förslag och tips för Stryktipset. Tipsen brukar vanligtvis finnas tillgängligt på sajten under fredagen så du har gott om tid att ta dina beslut. Speltips för Stryktipset på Bettingstugan baseras på en mängd olika faktorer som exempelvis avancerad statistik och jämförelse mellan strecken på kupongen och oddsen i Asien.

Tips för Europatipset

Likt Stryktipset ger Bettingstugan ut en längre text inför varje Europatipset på söndagar. Analys och förslag för samtliga 13 matcher finns ute för läsning redan under fredagen. Med ett expertteam med stor kunskap på de europeiska fotbollsligorna är det alltid väl genomförda analyser och tips för Europatipset.

Tips för Topptipset

Topptipset skiljer sig från Stryktipset och Europatipset eftersom det endast innehåller åtta fotbollsmatcher. Här krävs det att man prickar alla rätt för att få en utdelning och desto fler skrällar man prickar desto högre utdelning. Topptipset finns även tillgängligt flera gånger i veckan och hos Bettingstugan får du varje vecka flera analyser och tips för Topptipset.

Tips för Oddset Powerplay

Nog om spel på fotboll. På Svenska Spels spelform Oddset Powerplay ska du tippa rätt utfall i åtta utvalda hockeymatcher och spelet finns tillgängligt flera gånger i veckan. Hos Bettingstugan får du bra tips för Powerplay varje vecka. Och du kan alltid gå tillbaka till tidigare omgångar för att rätta ditt Powerplay eller kolla hur det gick för Bettingstugans experter.

Bettingstugan är en bra sajt för dig som vill ha hjälp med att hitta de bästa spelbolagen och kampanjerna samt få de bästa speltipsen varje dag. För ännu mer speltips och roliga tävlingar kan du gå med i Bettingstugans Facebookgrupp.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN