Dessa två blir HV:s sista pusselbitar i lagbygget

0
5777
Foto: Bildbyrån
HV71 har två platser kvar att fylla innan lagbygget inför säsongen 19-20 är klar. En inte helt lätt uppgift då Mattias Tedenbys plats bland annat ska ersättas. En av de två återstående platserna är klar och den andra återstår bara detaljer innan lagbygget är klart.

Allt fler lag börjar spika sina trupper inför säsongen senast ut är Färjestad som idag presenterade tjecken Vojtěch Mozík som sista pusselbit i lagbygget. För jönköpingslaget HV71 har det varit relativt tyst om. Laget har jagat ersättare för Markus Ljungh och Mattias Tedenby, inte två helt lätta platser att ersätta. Markus Ljunghs plats ersatte man med Linus Fröberg, som blev lite av en värvningsbomb nere i Småland.

”Lillis” avslöjade nyförvärvet

En av de två platserna är redan klar men inte presenterad. Uppgifter säger att HV71 väntar in mitten av juli innan man offentliggör övergången. Och det blir Juuso Ikonen som tar den ena platsen, något som Stephan ”Lillis” Lundh redan själv avslöjat. HV71 dementerade senare att Ikonen skulle vara klar. Mitten av juli kommer han att presenteras enligt de uppgifter som vi har.

”Bara detaljer som återstår”

Den andra återstående platsen har det spekulerats friskt i. Namn som Jesse Joensuu, Patrik Berglund, Richard Gynge, Teemu Pulkkinen har varit på tapeten. Men enligt uppgifter så blir det inte någon av dessa spelare utan klubben ska vara detaljer ifrån att göra klart med Alexander Bergström något som Hockeybladet var först att skriva om.

-De två sista namnen som ska in blir Juuso Ikonen och Alexander Bergström. Ikonen är klar men HV71 väntar in mitten av juli. Alexander Bergström är inte påskrivet ännu men man är väldigt långt gånget i förhandlingar och det är bara detaljer kvar, man är övertygad om att han tar sista platsen, säger en källa till Hockeybladet.

Med dessa två namnen på pappret så har HV71 full trupp inför säsongen 19-20. Sedan tidigare har klubben värvat in: Linus Sandin, Rögle BK, Johannes Kinnvall, Timrå IK, Eric Martinsson, Geneve-Servette, Anthony Camara, Iserlohn Roosters, Jesper Williamsson, Rögle BK, Axel Holmström, Grand Rapids Griffins, Emil Johansson, Providence Bruins, Linus Fröberg, Växjö Lakers.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.