JUST NU: Här är Sveriges kaptener i JVM

Kaptenerna som ska leda småkronorna i årets upplaga av JVM är utsedda. Och det blir tre stycken kaptener med koppling till HV71 tillsammans med Alexander Nylander som ska leda småkronorna mot guld.

 

Lias Andersson fick äran att bli lagkapten åt småkronorna i årets upplaga av JVM. Vid sin sida kommer han ha dom assisterande kaptenerna som är Erik Brännström, Jacob Moverare och Alexander Nylander. Med detta så är det tre stycken kaptener med anknytning till HV71 som ska leda småkronorna mot guld. Lias Andersson lämnade HV71 och gick till Frölunda efter guldsäsongen. Erik Brännström representerar idag HV71 och Jacob Moverare lämnade spel i HV71 för spel i OHL och Mississauga Steelheads 2016.

fyra fick JVM-drömmen krossad

Samtidigt så krossades drömmen om JVM för fyra stycken spelare och även här hittar vi en spelare från HV71. Backen Filip Westerlund och forwardstrion Jacob Olofsson, Lucas Elvenes och David Gustafsson tvingas resa hem till Sverige igen. Den sistnämnda fick Hockeybladet en pratstund med när det stod klart att han var på listan av de som i första rundan gav chansen att representera Sverige i JVM.

Junior-VM spelas i amerikanska Buffalo 26 december till 5 januari.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN