CHL-LOTTNINGEN: ”Skuggan” Nilsson om Luleås lottning

0
327
Foto: Bildbyrån
Lottningen till CHL gruppspelet är gjord och Luleå Hockeys sportchef Stefan ”Skuggan” Nilsson ser fram mot säsongen i CHL. I gruppspelet ställs man mot Bili Tygri Liberec, Augsburger Panther och Belfast Giants. 

Under eftermiddagen genomfördes lottningen till gruppspelet i CHL. Luleå hockey placerades i grupp C tillsammans med Bili Tygri Liberec från Tjeckien, Augsburger Panther från Tyskland och jokern Belfast Giants från Nordirland. Sportchef Stefan ”Skuggan” Nilsson ser fram mot säsongen i CHL.

– Vi har varit väldigt spända inför lottningen, vi tycker det ska bli en rolig säsong framförallt genom att gå in i CHL igen. Dem lagen vi fått i gruppen känns otroligt kul och det ska bli kul att ta sig an dem, säger Nilsson till hockeybladet.

Förra gången Luleå hockey var med i CHL blev det en tuff resa då man inte lyckades kvalificera sig till slutspel utan åkte ut redan i gruppspelet. Nu har man en revanschlust och laget siktar högt inför kommande turnering.

– Det blir en tuff resa, det är två lag som går vidare och vi siktar definitivt på att vara ett av dem. Att vinna har alltid varit vår målsättning när vi har varit med i CHL. Hoppas såklart ett av lagen i final är Luleå, avslutar Stefan Nilsson.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.