TV-PUCKEN: Skåne tvingas hoppa av turneringen

Skåne tvingas nu på grund av de hårdare restriktionerna i Region Skåne att hoppa av TV-pucken i sista stund. Skåne var kvalificerade till finalspel på flicksidan.
– Först och främst känner jag med laget och alla ledare i det här läget, säger Olof Östblom.

Skånes flicklag var kvalificerade till slutspel i TV-pucken. De var uttagna efter att kvalspelet ställdes in. Nu sätter de hårda restriktionerna från Region Skåne käppar i hjulet för deltagandet.

– Först och främst känner jag med laget och alla ledare i det här läget. Med det sagt har jag också stor respekt för de nya restriktioner som presenterades igår och baserat på restriktionerna har vi tillsammans fattat det här beslutet i samråd med smittskyddet i Skåne, säger Olof Östblom, tävlingschef spå Svenska Ishockeyförbundet till hemsidan.

Ersätts inte

Skåne kommer inte att ersättas med något annat lag, utan det kommer att bli någon form av förändring i spelschemat. Hur det bli kommer att meddelas senare

– Ur ett smittskyddshänseende ser vi inte att det är möjligt att ta in ett annat lag med så kort varsel inpå turneringen så nu ser vi över hur vi löser spelschemat på bästa sätt, säger Östblom.

TV-pucken spelas i helgen i Umeå.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN