Veckans lag i SHL

Det är söndag och sista dagen på veckan. Dagen till ära ska vi på Hockeybladet summera veckan som gått och plocka ut veckans lag. En målvakt, två backar och tre forwards kommer få äran.

Målvakt: Dan Bakala (Frölunda)

Frölundas kanadensiska målvakt Dan Bakala fick chansen att stå båda matcherna i back-to-back matcherna mot Luleå. Det tackade han för och spikade igen i båda matcherna som Frölunda vann med 4-0 i den första, och 1-0 i den andra.

Back: Magnus Nygren (Färjestad)

Färjestads lagkapten gjorde två mål för sitt lag på tre matcher under veckan. Färjestad lyckades vinna två av de tre matcherna. Som vanligt är Magnus en viktig spelare som inte bara bidrar med mål, hans ledarskap och förmåga att äta minuter är en viktig del i hans spel.

Back: Petr Zamorsky (Örebro)

Den tjeckiske backen är ett viktigt vapen i Örebros power-play. I matchen mot Leksand under veckan var han en stor bidragande med sitt mål och assist när Örebro kunde besegra Leksand med 4-3.

Forward: Oskar Lindblom (Brynäs)

Brynäs IF fortsätter att gå som tåget i SHL. En stor orsak är lagets poängkung och stora stjärna Oskar Lindblom. Under veckan gjorde han nya poäng och fäster sin starka position i poängligatoppen. Med sina tre poäng, ett mål och två assist kan han mycket väl vara ett namn som ropas upp av Rikard Grönborg när han under måndagen ska presentera sin trupp till Channel One Cup.

Forward: Oscar Möller (Skellefteå)

Oscar Möller har sen han kom tillbaka från sin skada gjort hela sju mål på fem matcher. Under veckan gjorde han tre stycken och Skellefteå klättrar i tabellen efter måltjuvens intåg i truppen.

Forward: Simon Önerud (HV71)

Den assisterande kaptenen i HV71 Simon Önerud fortsätter att vara viktig för sitt lag. Under veckan lyckades jönköpingslaget vinna två av tre matcher och Simon svarade för tre poäng, varav två mål och en assist.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN