Svenska Rallyt flyttar två SHL-matcher

Sveriges största årliga evenemang, Rally Sweden kommer till Karlstad i Helgen. Det har gjort att Färjestad flyttar två av sina februarimatcher mot HV71 och Linköping.

Rally Sweden kommer till Karlstad i slutet av veckan. Det gör att Färjestad flyttar två av sina februarimatcher. Den första matchen mot HV71 skulle ha spelats den 14e februari. Det är samma dag som Rally Sweden kör den första sträckan, med en ”shakedown” på Färjestad Travbana.

– Dels är krocken en praktisk och logistisk svår nöt att knäcka med så många människor på plats här ute på Färjestad vid samma tillfälle. Att vi också vill värna om Karlstad som besöksstad är en annan faktor. Då är det olyckligt att vi ”stjäl” publik från varandra, säger Färjestads VD Stefan Larsson till deras hemsida.

Ingen enkel sak

Att flytta en match är ingen enkel uppgift, menar Stefan Larsson.

– Vi har ställt frågan till alla aktörer som är inblandade i våra matcher och nu fått okej från ligan, Cmore och de båda lagen vilket gör att vi kan få en riktig publikhelg på Färjestad utan att för den delen konkurrera med varandra.

Matchen mot HV71 som skulle spelats på torsdagen flyttas fram en dag till fredagen 15/2. Matchstart blir klockan 19.00. Matchen mot Linköping som spelas den 16/2 har kvar samma dag. Men istället för att spelas 15.15 så kommer den spelas som en kvällsmatch istället. Starttiden för den matchen kommer att bli klockan 20.00

Läs mer om Färjestad

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN