Nu stänger också Brynäs och HV71 sina arenor för publik

Fem klubbar har blivit sju när även Brynäs och HV71 stänger sina arenor för publik. Båda klubbarna stänger även restauranger och loger.
– Alla måste göra vad de kan för att förhindra att läget bli värre, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71.

Nu stänger Brynäs och HV71 för publik i både SDHL och SHL, det meddelar klubbarna på sina hemsidor. Brynäs följer de andra klubbarnas exempel och stänger fram till och med årsskiftet.

HV71 skriver på sin hemsida att de stänger arenan tillfälligt, fram till och med den 6 december, efter det sker en ny utvärdering.

– Vi ser en allvarlig smittspridning i samhället och alla måste göra vad de kan för att förhindra att läget bli värre. I första hand har vi beslutat att inte ha någon publik på läktarna eller besökare i loger och restaurang fram till den 6 december. Därefter får vi utvärdera läget och de regler som finns att förhålla sig till, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71 till klubbens hemsida.

Tidigare idag skrev undertecknad en krönika om att samtliga klubbar via ligorna skulle ha gemensamma beslut. Du kan läsa krönikan här.

Nu är det Färjestad, Leksand, Malmö, Rögle, Skellefteå, Växjö och Örebro i SHL som inte tagit beslut. Varken SDHL-klubbarna (förutom de som har lag i SHL och tagit beslut) eller klubbarna i Hockeyallsvenskan har tagit något beslut i frågan än.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN