Norska målvakten förstärker Malmö inför avslutningen

Igår säkrade Pantern sitt kontrakt i Hockeyallsvenskan. Nu förstärker lagets förstamålvakt Malmö och finns med i laguppställningen redan i kvällens match mot Brynäs, meddelar Skåneklubben på sin webbplats.

Under gårdagskvällen säkrade Pantern en plats i Hockeyallsvenskan till den kommande säsongen. Detta trots att man tappade 0-2 till 5-2 på bortais mot Björklöven. Nu står det klart att Panterns förstamålvakt, Lars Volden, ansluter till Malmö resten av säsongen, skriver Redhawks på sin hemsida.

– Vi är jätteglada över att Lars har möjlighet att ansluta till oss och hjälpa till i den situation vi nu befinner oss i. Vi är också tacksamma för det fina samarbete vi har med Pantern, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Den norska målvakten, som är dubbelregistrerad i Pantern och Malmö, har tidigare under säsongen spelat en SHL- och en CHL-match med Malmö. Ikväll finns målvakten med i laguppställningen när Redhawks ställs mot Brynäs i Gävle.

I en intervju med Hockeybladet i februari berättade 26-åringen att man måste vara mer alert i SHL jämfört med Hockeyallsvenskan.

– Det är mycket fler individuellt skickliga spelare så man måste kanske vara lite mer alert men annat än det tänker jag inte så mycket på det, sa Volden till Hockeybladet.

I Panterndressen har det blivit 44 matcher i Panterndressen för Lars Volden denna säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN