KLART: Han är månadens spelare i SHL oktober 2020

Månadens spelare för oktober 2020 är avgjord och vinnare med 53 procent av rösterna är Oskarshamns succémålvakt Joe Cannata.
– Jag vill tacka alla som röstade på mig, säger han till Hockeybladet.

I konkurrens med HV71:s forward Alexander Bergström och Skellefteås succéforward Jesper Frödén, stod Oskarshamns målvakt Joe Cannata som vinnare av utmärkelsen Månadens spelare i oktober 2020. Det är Hockeybladets läsare som utser vinnaren och Cannata drog in hela 53 procent av rösterna.

– Jag vill tacka alla som röstade på mig, det är stort att bli uppmärksammad i en så här stor liga, säger Joe Cannata till Hockeybladet och fortsätter:

– Jag försöker bara att göra mitt bästa varje match för att hjälpa mitt lag att vinna.

Trivs i Oskarshamn

Cannata trivs verkligen i sin nya klubb och känner sig välkommen. Succéstarten för den amerikanske målvakten, gör inte saken sämre.

– Jag trivs verkligen i Oskarshamn, allt från general manager till tränarna, lagkamraterna till alla som jobbar runt klubben. Alla är helt underbara och de första månaderna i klubben har ju gått bra.

Förra säsongen gjorde Cannata succé i Björklöven i Hockeyallsvenskan, han om någon kan skillnaderna mellan de två högsta serierna i svensk hockey.

– Den största skillnaden mellan SHL och Hockeyallsvenskan är spetsspelarna och talangerna. Toppspelarna i SHL vet verkligen vart det ska skjuta för att puckarna ska hamna i nätet, säger han.

Månadens spelare 2020/2021

September – Peter Chelarik, Leksand
Oktober – Joe Cannata, Oskarshamn

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN