OKTOBER 2020: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under oktober 2020. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för oktober 2020. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under november 2020 och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår åttonde Månadens spelare i SHL, den andra för säsongen 2020/2021.

Jesper Frödén, forward – Skellefteå

Skellefteås forward Jesper Frödén har öst in mål i SHL i oktober, hela åtta mål har kommit från hans klubba. Det är bäst av samtliga spelare i SHL under den gångna månaden. Det ska jämföras med hans nio mål under hela förra säsongen. Formen har även gett honom en plats i säsongens första Tre Kronor, som spelare Karjala Cup i helgen.

Alexander Bergström, forward – HV71

Tio assister och tre mål har kommit från Alexander Bergströms klubba under oktober månad. Det har lossnat rejält för veteranen som passade fram till 22 mål under förra säsongen Trivs i omgivningen och får spela mycket powerplay.

Joe Cannata, målvakt – Oskarshamn

Joe Cannata har haft en grym oktobermånad och är starkt bidragande till Oskarshamns lyft i tabellen. Han har flest vinster, fem och den bästa räddningsprocenten, 92,96, av de målvakter i SHL som spelat flest matcher i sitt lag under oktober månad. Han har dessutom tredje bästa snitt i insläppta mål per match, 2,17.

Omröstningen slutar fredag 6 november 23.59.59.

Vem är månadens spelare i oktober 2020?

  • Joe Cannata, målvakt – Oskarshamn (53%, 218 Votes)
  • Alexander Bergström, forward – HV71 (26%, 109 Votes)
  • Jesper Frödén, forward – Skellefteå (21%, 85 Votes)

Total Voters: 412

Loading ... Loading ...

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN