Fröberg förlänger med Växjö

Växjö meddelade under kvällen att man förlänger med Linus Fröberg. Kontraktslängden är på två säsonger, vilket betyder att han stannar till 2019.
– Det känns skitkul att få vara kvar i klubben två säsonger till, säger Fröberg till Växjös hemsida.

Linus Fröberg anslöt till Växjö inför den förra säsongen. Den 23-årige centern har hittills hunnit spela 87 matcher och gjort 24 poäng i Växjö-tröjan. Strax innan kvällens SHL-omgång drog igång gick Växjö ut med att man har förlängt med Fröberg över två säsonger till.
– Det känns skitkul att få vara kvar i klubben två säsonger till. Jag trivs jättebra här och jag känner att miljön ger mig goda möjligheter till att utveckla mitt spel och ta nya kliv i min karriär, säger han själv i en kommentar till Växjös hemsida.

”En stabil tvåvägscenter”

Växjös sportchef Henrik Evertsson är nöjd över vad Fröberg har presterat för Växjö fram tills nu. Han tror också att det finns mer att ta ur den unge centerforwarden.
– Linus har sedan han kom till oss utvecklats i precis den riktningen vi hoppats på. Efter att som alla andra genomgått en etableringsfas i SHL är han nu en stabil tvåvägscenter som spelar tuffa minuter i såväl fem mot fem som special teams. Det skall bli mycket intressant att tillsammans med Linus fortsätta den resa han har påbörjat, förklarar Evertsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN