Efter den jobbiga starten – nu byter Djurgården kapten

0
365

Efter den tuffa starten i årets SHL har Djurgården agerat. Idag meddelade man att man byter kapten för att få till en förändring. Ny kapten blir istället Djurgårdsprodukten Calle Ridderwall.

Under eftermiddagen meddelade Djurgårdens IF på sin officiella hemsida att man byter kapten efter den tuffa starten. Den tidigare kaptenen Henrik Eriksson får kliva ner som assisterande kapten till den nya kaptenen Calle Ridderwall.

– Calle har under säsongen varit assisterande lagkapten och växt in i rollen som ledare. I den nuvarande situationen ser vi honom som den bästa kravställaren och därför gör vi honom till lagkapten, säger Robert Ohlsson. Calle är precis som Henke noggrann i allt han gör, jobbar hårt varje dag men också väldigt duktig på att kommunicera.

För nya kaptenen Calle Ridderwall är kaptensuppdraget ett uppdrag som är ärofyllt och som han tar på största allvar.

– Det är ett väldigt fint uppdrag att få vara kapten i Djurgården. För mig är det viktigaste nu att vi alla ställer de krav på varandra som vi måste göra. Vi ska spela på det sätt vi tillsammans har bestämt och måste vara ansvarstagande i allt vi gör. Som lagkapten får jag ett extra stort ansvar både på isen och utanför och det ser jag fram emot att ta. Men vi är ett lag och ska vi hitta vinnarspåret igen måste alla ta ett ansvar för situationen vi har hamnat i, säger han till klubbens hemsida.

Den nuvarande kaptensgruppen i Djurgården är:
Kapten:
Calle Ridderwall
Assisterande kapten:
Henrik Eriksson
Assisterande kapten:
Markus Ljungh
Assisterande kapten:
Patrik Lundh

Foto:
Smålandssporten

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.