BESKEDET: FBK-trio tillbaka i träning

0
1469
Foto: Bildbyrån
Lagom till kvartsfinalserien mot HV71 så kommer glädjande besked från Färjestadslägret. Karlstadslaget har fått tillbaka en viktig trio i träning, dock är det ännu oklart när alla tre är redo för matchspel.

På fredag drar kvartsfinalserien igång. Det blir ett riktigt klassikermöte mellan Färjestad och HV71. Jönköpingslaget har enbart Filip Sandberg på skadelistan sedan Hockeybladet idag kunde berätta att backen Christoffer Persson är tillgänglig för spel.

-Christoffer Persson är tillgänglig för spel och det är såklart både roligt och viktigt att få tillbaka en spelare som Persson. Men sen när han kommer spela det kan jag inte säga som det är just nu. Det handlar mycket om att man inte vill rubba kemin i kedjorna och i ett slutspel chansar man aldrig, säger HV:s tränare Stephan “Lillis” Lundh till Hockeybladet.nu

FBK-trio tillbaka i träning

Nu meddelar VF.se att Färjestads-trion med Gustav Rydahl, Jesper Olofsson och Johan Ryno är alla tillbaka i träning. När alla tre är redo för matchspel är ännu oklart. Man räknar med minst två stycken forwards på läktaren till fredagens match mot HV71.
–Det kommer nog bli två forwards på läktaren på fredag, säger tränaren Johan Pennerborn.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

12 − 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.