Glädjebeskedet: Backkuggen är tillgänglig för spel

0
1994
Foto: Bildbyrån
På fredag kliver HV71 in i kvartsfinalserien mot Färjestad efter att laget slagit ut Rögle med 2-0 i matcher. Nu kommer glädjande besked att HV71 får tillbaka backen Christoffer Persson efter handoperationen. 
-Christoffer Persson är tillgänglig för spel, säger Andreas Frostemark till Hockeybladet.nu

Klassikermöte mot Färjestad väntar i kvartsfinalserien för HV71. Lagen har två vinster mot varandra under säsongen, båda på respektive hemmaplan. HV71 har under en längre tid fått klara sig utan backen Christoffer Persson som varit borta på grund av av en skada i handen som tvingade honom till operation. Nu är han tillgänglig för spel.

-Christoffer Persson är tillgänglig för spel redan nu. Sen vet jag inte hur HV71 har tänkt använda honom i dagsläget. Men han är som sagt tillgänglig och kan spela på fredag om så blir fallet, säger HV71:s sjukgymnast Andreas Frostemark till hockeybladet.nu

”Vill inte röra om för mycket i laget”

HV71 har full bemanning på backbesättningen och nu får laget tillbaka Christoffer Persson. Samtidigt är man försiktig med att kasta om allt för mycket i truppen, speciellt under ett slutspel, för att inte röra om för mycket i kemin i de olika femmorna. HV:s tränare Stephan ”Lillis” Lundh är därmed försiktig med när och hur Christoffer Persson kommer spela.

-Christoffer Persson är tillgänglig för spel och det är såklart både roligt och viktigt att få tillbaka en spelare som Persson. Men sen när han kommer spela det kan jag inte säga som det är just nu. Det handlar mycket om att man inte vill rubba kemin i kedjorna och i ett slutspel chansar man aldrig, säger HV:s tränare Stephan ”Lillis” Lundh till Hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.