Linköping och AIK jagar revansch

Idag spelas semifinal 2 i damernas slutspel. I den första matchen skrällde Leksand och vann mot ”omöjliga” Linköping som saknade fyra stjärnor senast. En mindre skräll var att Modo satte press på AIK genom att vinna första matchen.

De sämst placerade lagen Modo och Leksand vann sina hemmamatcher i damernas slutspel. Vilket ger dem ett riktigt skrälläge när man ”bara” behöver vinna en match på bortaplan.

Linköping – Leksand, start klockan 14.00
I Stångebro Ishall tar Linköping emot skrällgänget Leksand som slog Linköping hemma i Leksand. Nu väntar en mycket svårare uppgift för kullorna, då Linköping får tillbaka stortjärnorna Kim Martin Hasson, Jenni Asserholt, Pernilla Winberg och Matildah Andersson till dagens match.

Nu kommer Linköping sätta fart från start och det blir svårt för Leksand att skrälla ytterligare en gång.

Tips: 5-1

AIK – Modo, start klockan 16.00
Modo har skrälläge i ishallen på Ulriksdals IP i eftermiddag. AIK är det starkare laget och ska vinna den här matchen, om de inte drabbas av för stor press.

Stort stöd
Den stora frågan inför matchen är om AIK kommer att få många supportrar att ta sig över spårområdet vid Friends Arena för att ta sig till Ulriksdals IP. En hjälp som skulle lyfta spelarna.

Tips: 3-2

Eventuell avgörande match
Det krävs att Linköping och AIK vinner sina matcher idag för att få till en avgörande match. I så fall spelas de matcherna imorgon söndag.

Linköping – Leksand, klockan 12.00
AIK – Modo, klockan 15.30

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fjorton + 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN