SHL: De ska leda Brynäs ur krisen – två klubbdirektörer hyrs in

Två klubbdirektörer hyrs in för att leda Brynäs ur krisen, de kommer från företaget som gjort en genomlysning av klubbens verksamhet och struktur i organisationen.

Gunnar Ekman och Jennie Brobeck ska leda Brynäs ur krisen. De kommer från River Jump, samma företag som gjort en genomlysning av klubbens verksamhet och struktur i organisationen. De båda tillträder idag och kommer att sitta på posten till dess att Brynäs har rekryterat en ny klubbdirektör.

Fullt mandat

De båda tillförordnade klubbdirektörerna kan gasa på från start. De har varit med och gjort den handlingsplan som klubben ska arbeta efter och har fullt mandat att genomföra den.

– Vi ska arbeta för att säkra framtidens ”Hockeyfabrik” och återbygga Brynäs efter denna turbulenta tid. Vi behöver etablera en trovärdighet och ett förtroende för klubben i stort gentemot våra supportrar. Gemensamt ska vi bygga en nytänkande förening med en hållbar och utvecklande kultur för individer både på och utanför isen, säger Per-Johan Johansson, styrelseledamot i Brynäs till klubbens hemsida.

Boumedienne rådgivare

Samtidigt som klubben genomgår en strukurell förändring ska ett nytt lag ta form. Utan vare sig tränare eller sportchef har klubben anlitat Josef Boumedinenne som rådgivande när det gäller sporten och värvningar av spelare under våren och sommaren.

River Jump är ett Stockholmsbaserat företag inom konsultsektorn, som har en del av sin affärsidé att hyra ut förändringsledare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN