HOCKEYLÖRDAG: Sänder SDHL-match för första gången

C More utökar Hockeylördag med att sända SDHL-matchen mellan Brynäs och Modo som spelas den 3 mars. Vilket också betyder att det är första gången som C more och Sportkanalen sänder en match från damernas högsta serie.

Lördagen den 3 mars kommer C More att utöka Hockeylördag genom att för första gången någonsin visa en match från SDHL. Matchen mellan Brynäs IF och Modo kommer att visas klockan 12.00.

– Det känns jätteroligt att en stor aktör som C More och Sportkanalen vill sända en SDHL-match. En viktig del i arbetet att öka intresset för damhockey är att vi kan ses av en större publik, säger SDHL:s marknadskommunikatör Angelica Lindeberg på Brynäs hemsida.

Sveriges mest meriterade hockeyspelare

Maria Roth kommer att vara expertkommentator, hon är en av Sveriges mest meriterade hockeyspelare. Bland annat blev hon invald i IIHF:s Hall of Fame 2014. Det har även blivit två OS-medaljer. Ett silver från Turin 2006 och ett brons från Salt Lake City 2002.

– Det är väldigt roligt att vi kan erbjuda tittarna den här SDHL-matchen i C Mores Hockeylördag. Kul också att en av Sveriges största ishockeyprofiler, Maria Roth, kommer vara med och bidra med sin expertis under vår sändning. Marias prisskåp och meriter talar för sig själv, säger Rickard Segeborn, exekutiv producent på Bonnier Broadcasting Sport, till Brynäs hemsida

Brynäs IF ligger för tillfället på en åttonde plats i tabellen. För Modos del har säsongen varit bättre, de ligger på en tredje plats och har hela 39 poäng ned till Gävleklubben. Brynäs kämpar för att hålla sig över strecket och Modo jagar serieledarna Luleå.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN