Foto: Bildbyrån
Brynäs värvar från Linköping lagom till att slutspelet drar igång. Moa Viklund har skrivit på för spel i Brynäs resten av säsongen, meddelar klubben på sin webbplats. 

På onsdag drar slutspelet igång i SDHL, och Brynäs inleder direkt med en tuff bortamatch. Nu står det klart att Brynäs värvar Linköpingspelaren Moa Viklund, skriver Brynäs på sin hemsida. Den 22-åriga forwarden är väldigt laddad och ser så här på resten av säsongen.

– Det känns helt fantastiskt. Lite nervöst men jättebra. Det var snabba svängar men jag är väldigt nöjd med mitt beslut. Det blir direkt in i hetluften, säger Viklund till Brynäs hemsida.

Tagit SM-guld med Linköping

Den 22-åriga Moa Viklund har 113 SDHL matcher på sitt CV, men har den här säsongen spelat med Linköpings division 1-lag. Viklund har Lycksele som moderklubb och har även spelat i Modo samt Sundsvall/Timrå. Moa Viklund har även ett SM-guld på meritlistan med Linköping säsongen 2014/2015.

”Perfekt att få in för oss”

Brynäs huvudtränare Magnus Karlsson säger så här om sitt nyförvärv.

– En energispelare som kommer bidra med arbetsmoral och tävlingsinstinkt. Hon är en bra skridskoåkare och perfekt att få in för oss när vi dras med skador och avstängningar, säger Carlsson till Brynäs hemsida.

Med Jennifer Wakefield, Caroline Markström och Malin Axelsson på skadelistan  kommer Moa Viklund in väldigt lämpligt för Gävleklubben. I de första två slutspelsmatcherna tappar Brynäs även Andrea Cordoba som är avstängd.

Brynäs tar emot Modo i kvartsfinalen och inleder idag med bortamatch mot Örnsköldsvikslaget.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer