ÖDESKVALET AKT 3: Direktrapportering från Brynäs-HV71

0
974
Direktrapportering från Brynäs-HV71
FOTO: Hneric Wauge/Montage
Följ Hockeybladets direktrapportering från Brynäs-HV71 i Monitor ERP Arena ikväll. Vi finns för dig som inte kan eller vågar titta på matchen på TV. Klockan 19.15 sätter vi igång, nedsläpp 19.30.

Klockan 19.30 är det dags för nedsläpp i akt tre i play out-kvalet mellan Brynäs och HV71. Här kan du följa Hockeybladets direktrapportering från Brynäs-HV71 i Gävle, vi startar med senaste nytt och laguppställningarna klockan 19.15.

Matchen sänds på TV12 och streamas på C More, Brynäs leder med 2-0 i matcher. Kan HV71 reducera eller skaffar Brynäs sig matchbollar i matchserien i bäst av sju matcher.

Backarna tillbaka

Redan nu kan vi meddela att HV71 får tillbaka två viktiga kuggar från skadelistan, Johannes Kinnvall och Matt Donovan har rest med laget till Gävle och är tillgängliga i den viktiga kvalmatchen.

– Det betyder mer offensiv spets framförallt. Både Johannes och Matt är väldigt duktiga där och inte minst i powerplay. Men vi ska också fortsätta vårt försvarsspel som varit bra de två första matcherna, säger Stephan Lundh till HV71:s hemsida.

Ödmjuk Brynästränare

Brynäs nya tränarpar har startat succéartat och laget har två raka segrar i kvalet. Huvudtränare Josef Boumedienne är ödmjuk inför kvällens match.

– Hittills har det varit två jämna matcher och jag förväntar mig detsamma ikväll. Det handlar mycket om att skapa sin egna energi i båset nu när det inte finns någon publik och det tycket jag att vi har gjort bra, säger han till klubbens hemsida och fortsätter:

– Självklart är vi nöjda med att leda matchserien men vi är också väl medvetna om att det är små marginaler i dessa typer av matcher så vi är ödmjuka inför uppgiften.


Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

3 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.