Toppmöte väntar HC Dalen – tar emot serieledarna

Fredagsmatch väntar i SkandiaMäklarna Center. HC Dalen tar emot serieledarna Kalmar HC i en viktig match där båda lagen har chans på play-off till allsvenskt kvalspel.
-Gäller att vi spelar disciplinerat och får stop på dem tidigt, säger Kevin Karlsson till Hockeybladet.nu

Toppmöte väntar i SkandiaMäklarna Center när HC Dalen tar emot serieledarna Kalmar. Båda lagen har chans till allsvenskt kvalspel och poängen är viktiga. Kalmar leder serien på 40 poäng tätt följd av Nybro på 38 och Dalen på 36 poäng. Kalmar som störts en del av skador får till kvällens match tillbaka Jesper Sellin och Rasmus Djerf.

-Känns bra ska bli kul att spela en viktig match som denna, Kalmar är h vi måste fokusera på vårt spel o spela disciplinerat. Vi vet att de är ett spelskickligt lag och försöker få stop på dem tidigt, så att vi inte ger dem ytor, säger Dalens Kevin Karlsson till Hockeybladet.nu

Upplagt för fest

Dalen har positiv statistik mot Kalmar sett till senaste möten och Norrahammarslaget har vunnit sina båda hemmamatcher. Till kvällens match kommer serieledarna med en buss supportrar för att stötta fram Kalmar till segern. Båda lagen kommer med varsin bortavinst i bagaget. Kalmar vann med 3-5 mot Helsingborg och Dalen besegrade Nybro med 2-4. Det är upplagt för fest i SkandiaMäklarna Center.

-Det är bara att ställa sig i kön till våffeljärnen som är igång hela kvällen. Kalmar kommer med en busslast supportrar så nu är det dags för Tabergsdalens befolkning att gå man ur huse för att stötta alls vår finaste stolthet HC Dalen ikväll, säger HC Dalens Urban Karlsson.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN