SPORTCHEFEN: ”Vi presenterar en ny spelare i eftermiddag”

Efter tacklingen mot VIK Hockeys Nicklas Lehmann så startade supportrarna en Swishinsamling. VIK har tidigare haft ekonomiska problem. Något styrelsen på nytt inte ville äventyra. Nu kan Hockeybladet meddela att insamlingen lyckats. Klubben presenterar en ny spelare i eftermiddag.

28 sekunder in i matchen mellan Bodens HF och Västerås HK så blev Västerås-centern Nicklas Lehmann brutalt överfallen av Albin Eklund. Tacklingen gjorde att Lehmann snabbt föll till isen. Lehmann låg blodig på isen innan han senare bars ut på bår. Dagen efter så startade supportrarna i VIK en Swishinsamling för att sportchefen Patrik Zetterberg skulle kunna hitta en spelare att förstärka truppen med.

-Jag har inte gjort annat de sista 48 timmarna, men det är tufft på marknaden. Alla är ute efter samma spelare, säger Patrik Zetterberg, sportchef i VIK till Hockeybladet.

Insamlingen lyckades

Swishinsamlingen som supportrarna startade lyckades. Supportrarna lyckades tillsammans samla ihop över 100.000 kronor på endast ett dygn. Detta är pengar som Sportchefen Patrik är mycket nöjd över att få för att kunna stärka upp laget.

-Självklart är det härligt att supportrarna samlat in en ansenlig summa och vi kommer att ersätta Lehmann.

Presenteras i eftermiddag

Transferfönstrets sista dag är här och Sportchefen meddelar till Hockeybladet att supportrarnas insamlingen burit frukt. Han har hittat Lehmanns ersättare.

-Vi kommer presentera en ny spelare i eftermiddag.

Är det en spelare från högre ligor eller från utlandet?

-Jag vill inte kommentera det, det får ni se när vi presenterar spelaren avslutar Patrik Zetterberg till Hockeybladet.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN