Mäktiga vändningen i Hockeyettan

0
282
Precis vad Hockeybladet.nu rapporterat om tidigare är att det är i Hockeyettan det händer. Allt från målfester till konstiga resultat. Nu kan vi även berätta om en mäktig vändning.

Under söndagen tog Surahammar emot Forshaga i Hockeyettan hemma i Surahallen. Hemmalaget har inlett säsongen knackigt och gick mot en meriterande seger mot topplaget från Värmland. Drygt två minuter in i den tredje perioden utökade man sin ledning till 6-2. Det resultatet stod sig i knappa tio minuter till.

Då sattes en vändning i gång som inte liknar någonting annat. På mindre än två minuter gjorde Forshaga två snabba mål och Suras tränare Conny Grundström tog timeout. Resultatet av detta blev att bortalaget fick ännu mer tändvätska. Ytterligare två minuter senare hade värmlänningarna gjort ytterligare två mål och kvitterat matchen.

Mycket har man varit med om, men inte detta

Som detta inte vore nog så avgjorde dessutom Forshaga matchen med endast tolv sekunder kvar av den tredje perioden. 6-7 slutade matchen efter en makalös avslutning. De 262 personerna i Surahallen trodde inte sina ögon när hemmalaget tappat en 6-2 ledning till förlust på endast 8 minuter och 22 sekunder. -Vilken galen match! Mycket har man varit med om men aldrig detta! De första 10 minuterna av matchen var helt OK från vår sida, men sen följer två perioder av inte så bra spel, om man ska sammanfatta det snällt sa Forshagas tränare Per Lundell till deras hemsida efter matchen.

Med nio omgångar spelade av Hockeyettan västra leder Mariestad tabellen tätt följt av Lindlöven. Forshaga placerar sig på en sjätteplats och Surahammar är alltjämt jumbo. Tjugotvå omgångar spelas i serien och efter jul går de fem främsta till Allettan.

Mer läsning från Hockeyettan
HOCKEYETTAN: Galen måleffektivitet igen
HOCKEYETTAN: Målexplosion i kvällens matcher
HOCKEYETTAN: Galen premiär i Småland

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

11 − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.