JANKOVIC: ”Idag stänger vi matchserien”

Överraskningslaget HC Dalen ångar på i Hockeyettan. Dalen vann med 2-0 i det första mötet mot Visby Roma. Idag möts lagen i den andra matchen. Vinst för Dalen och man är vidare till playoff 2.
– Vi är ett tajtare lag med bättre försvarsspel, säger Tom Jankovic till Hockeybladet.

HC Dalen kan ikväll ta sig ett snäpp närmre Hockeyallsvenskan. Vinner man mot Visby Roma i eftermiddag så är saken klar. Hockeybladet fick en intervju med HC Dalens Tom Jankovic som ser fram emot eftermiddagens möte.

– Det ska bli roligt. Jag upplever oss som det tajtare laget med ett bättre försvarsspel. Det tillsammans med Elmgren i målet har gett oss framgång. Han tog verkligen chansen sedan Anton Svensson fick sin säsong förstörd på grund av skadan.

Försvarsspelet viktigt

Tom påpekar vikten av lagets väl fungerande försvarsspel som en av nycklarna till att det gått så bra för laget under säsongen. Detta tillsammans med en viss form utav underskattning både från media och andra lag har man dragit nytta av.

– Spelar vi samma försvarsspel som vi gjorde i Visby så har vi goda chanser att ta två raka som är vårat mål. Visby kommer säkerligen komma ut lite avvaktande till dagens match, men det gäller att vara beredd från start. Spelar vi bara vårt spel så stänger vi serien idag.

Kul att möta nya lag

HC Dalen har varit nederlagstippade hos experter runt omkring i landet och samtidigt så har det funnits en viss form utav underskattning hos dom andra lagen.

– Experterna runt omkring i landet såg oss som nederlagstippade. Men att vi nu har fått möta nya lag visar på hur starka vi faktiskt är som lag. Vi har slagit alla lag i serien. Jag tror att detta med att få möta nya lag gör dom andra osäkra på hur vi spelar. Dom är inte beredda på hur bra Dalen är som hockeylag.

Till sist vad vill du skicka med inför dagens match?
– Vill ni se på Jönköpingstraktens mest fartfyllda ishockey så ska ni ta er till Norrahammar och Skandiamäklarna Center. Jag hoppas på ett grymt tryck i hallen, avslutar Tom Jankovic.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN