HOCKEYETTAN: Tre nya spelare klara för HC Dalen

0
647
Foto: HC Dalen
HOCKEYETTAN. HC Dalen fortsätter att rusta upp laget inför kommande säsong. Idag presenterade klubben ytterligare tre nyförvärv i form av en back, forward och målvakt. 

Lagbygget inför kommande säsong pågår för fullt i HC Dalen. Idag presenterade klubben tre stycken nyförvärv. Karl Smedberg 20 år Center/ forward ansluter från HV71. Alexander Sundstrand 22 år Målvakt från Vänersborg och Anton Netterberg 25 år back från Värnamo.

  • Nu har vi klart på målvaktssidan med Alexander och David och den ser riktigt stark ut. Anton är en högerfattad back med stark offensiv som vi inte haft tidigare. Kalle har jag följt länge och han har haft en stark utveckling de två senaste säsongerna och ett moget spel säger coachen Per Gustafsson i ett pressmeddelande.

Klart på målvaktssidan

Anton Netterberg, bror till Pontus Netterberg som till vardags spelar i Växjö Lakers. Hämtas in från Värnamo där han stod för 22 poäng på 36 matcher. En högerfattad back som legat i toppen av backarnas poängliga i Hockeyettan Södra. Alexander Sundstrand kommer senast från Vänersborg HC men har tidigare spelat i nyligen SHL klara IK Oskarshamn. Han ersätter nu Adam Ohre och med David Elmgren och Alexander så är det klart på målvaktssidan för HC Dalen. Karl Smedberg har även han HV71 som moderklubb. Under säsongen som gick så representerade han HV71 J20 i Superelit där blev det 27 poäng på 41 spelade matcher. Han provade även på spel i Hockeyettan och klubbar som Grums, Vallentuna och nu senast Vimmerby.

  • Vi har kommit igång med lagbygget och det ser bra ut, fortfarande några platser att fylla på back och forwardssidan. På måndag startar vi igång försäsongsträningen och vi samarbetar åter igen med Södra Wättern Crossfit som kommer att ta hand om hela vårt upplägg. De är långt framme i sin träning och expertis säger Pelle.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

sexton − 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.