HOCKEYETTAN: Så spelas Playoff 3

HOCKEYETTAN. Under söndagsförmiddagen så valdes motståndarna av de rankade lagen till playoff 3 i kvalet mot Hockeyallsvenskan 2019/2020. Här nedan kan ni se hur det valdes. 

Åtta lag från Hockeyettan är kvar i kampen från om de fyra åtråvärda platserna i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Matcherna spelas tisdag, fredag och en eventuell lördag. Av de lag som är kvar så kommer tre lag från den södra serien, två lag från norra och östra serien samt ett lag från den västra serien. Samtliga lag spelade allettan, tre lag kommer i från den norra och fem lag från den södra serien.

Kallinge/Ronneby – Tranås

Även om vi är imponerade av Tranås som förra året inte ens gick till allettan, för att i år komma på en tredje plats så kommer detta att bli en mumsbit för Kallinge/Ronneby. Smålänningarna börjar på hemmaplan och kommer att med publiken och tempot kroppen att föra matchen på tisdag, i två perioder. Sen tar Krif över.

Tips. 2-0 i matcher för Kallinge/Ronneby

Boden – Huddinge

Boden är nykomlingar i sammanhanget och Huddinge är sjukt erfarna av såväl Hockeyettan som Allsvenskan. Här kommer Stockholmarna att gå segrande ut bataljen, men det kommer att bli tufft. Huddinge gjorde ingen kanonsäsong i början men har smugit sig upp på slutet och kan mycket väl vara ett av lagen som går upp i år.

Tips. 2-1 i matcher för Huddinge

Östersund – Hudiksvall 

Oj oj oj vilken matchserie vi kommer att få. Helt omöjligt att tippa känns det som. Dock känns det som Hudiksvalls år i år efter den magiska grundserien där man krossade (nästan) allt motstånd. Dock ska man tänka på att Östersund vann mot Boden med hela 8-0 i slutet av allettan, det ger respekt.

Tips. 2-1 i matcher för Hudiksvall 

Kristianstad – Vimmerby 

Man kan aldrig sluta imponeras av Vimmerby. Man har byggt länge nu och det börjar se ut som att laget börjar bli komplett. Från att vara ett mittenlag i ettan till att sakta men säkert klättra uppåt och är en het kandidat till att gå till kvalserien, även om det kanske är ett år för tidigt. Kristianstad ska man aldrig räkna ut, får man folket med sig så kan detta bli en rolig vår.

Tips. 2-1 i matcher för Vimmerby 

Samtliga matcher sänds via webben här >>>

Läs mer om Hockeyettan här >>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN