HOCKEYETTAN: Så slutar Playoff 1

Ikväll startar kvalet upp mot Hockeyallsvenskan i och med Playoff 1. Hockeybladet.nu har listat vilka som kommer att gå segrande ut striderna. Håller du med? 

HOCKEYETTAN: Så slutar Playoff 1

Vimmerby – Enköping

Vimmerby beslutade sig ganska tidigt och truppen var enig i att välja Enköping som motståndare. Enköping ska inte vara något problem för Vimmerby att besegra. Nej jag kan inte se något annat än att Vimmerby kammar rent i matchserien.

Tips 2-0 I matcher

Troja/Ljungby – Hanhals

Troja var storfavoriter i serien men dippade mot slutet, haft en del skador i truppen att tillägga. Hanhals ska inte vara några problem. Men Troja blandar och ger vilket gör att jag vågar tro på att Hanhals klipper en av matcherna, även om Troja står som slutgiltig segrare.

Tips: 2-1 i matcher

Huddinge – Kalmar

Många tippar Huddinge som matchvinnare av matchserien. Visst de är favoriter men jag sticker ut med en skräll genom att tro att Kalmar vinner en tajt och relativt målsnål matchserie.

Tips 1-2 i matcher

Hudiksvall – Köping

Egentligen inget snack om vilka som vinner denna matchserien. Hudiksvall har plusstatistik och jag kan inte se något annat än att Hudiksvall kammar rent mot Köping.

Tips 2-0 I matcher

Visby/Roma – Mariestad

Tuff matchserie mellan två jämna lag sett till poängen under serien. Kommer bli tufft och jämt men jag tror att Visby/Roma kommer gå vinnande ur striden med 2-1 i matcher, stärkta av publiken som jag tror kommer betyda en hel del för Gotlänningarna.

Tips 2-1 i matcher

Piteå – Teg

Man kan tro att det ska bli lätta poäng för Piteå i denna matchserie. Men faktum är att lagen känner varandra ganska bra och Teg störde Piteå ganska bra i grundserien innan jul. Då blev det uddamålssegrar för det nordligaste laget. Hemma i Umeå är Teg svårslagna, vilket vi kommer att få se i kväll. Räkna med jämna matcher mellan lagen.

Tips 2-1 i matcher

Kalix – Segeltorp 

Här har vi ett väldigt svårtippat möte. Segeltorp tänker säkert många, vad är det för nåt. Jag har ett visst minne av att det ligger en postterminal där. Kanske har någon ett visst minne av att det är där alla lyxbilar i Stockholmsförorten säljs. Men faktum är att det är en stor rad av gamla rutinerade spelare som spelar hockey mest för att det är kul. Rutin slår många lag och även Kalix.

Tips 1-2 i matcher

Väsby – Forshaga

Vilda Väsby har äntligen fått saker att börja fungera. Trots att man fick inleda halva säsongen på bortaplan eftersom Vilundahallen renoverades så tog man lagen i den östra serien med storm. I Allettan fortsatte man trumma på och slutade på en sjätteplats. Forshaga från Värmland gick visseligen från en nästsista plats i tabellen när vårserien startade till en serieseger. Dock kommer inte detta att räcka till och Väsby kommer att köra över värmlänningarna totalt.

Tips 2-0 i matcher

 

Samtliga matcher sänds på webben och ni kan hitta dessa här 

Läs mer om Hockeyettan >>>

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN