Home Ligor Hockeyettan HOCKEYETTAN: Rivalmöte mellan Kalmar och Nybro

HOCKEYETTAN: Rivalmöte mellan Kalmar och Nybro

0
HOCKEYETTAN: Rivalmöte mellan Kalmar och Nybro
Foto: Bildbyrån
Toppmöte i Hockeyettan Södra Vår ikväll mellan Kalmar HC och Nybro. En poäng skiljer mellan lagen och vinst för Kalmar ikväll så blir laget klart för playoff 1.

Serieledarna Kalmar HC ligger endast en poäng före Nybro vikings i Hockeyettan Södra Vår. Ikväll drabbar lagen samman i en match där Kalmar vid vinst blir klara för playoff 1. Skulle det vara så att Nybro vinner kvällens match så är Kalmar tvungna att vinna matchen mot Tyringe på onsdag.

–Vi kommer att gå all in ikväll. Det är Nybro som har pressen på sig att prestera då detta är deras sista match. Vi är nöjda med vår prestation, särskilt med tanke på alla skador som vi haft i truppen. Nu fyllde vi på med Tom Mäkitalo och Viktor Lindman inför att transferfönstret stängde så nu har vi en bra spets och även en bra bredd i truppen , säger Kalmarcoachen Lenny Eriksson.

–Det här är väl varje hockeyspelares dröm. Att få gå in och spela ett derby som är direkt avgörande för hur serien slutar. Vi vet vad som krävs av oss ikväll, vi måste ta tre poäng och vi är taggade inför uppgiften, säger Nybrotränaren Niklas Vikström.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.