HOCKEYETTAN: HC Dalen värvar och förlänger

0
900
Foto: HC Dalen
Lagbygget inför nästa säsong pågår för fullt i HC Dalen. Nu meddelar laget att man har förlängt kontraktet med en viktig spelartrio samt tagit in en ny back inför kommande säsong.

För HC Dalen och Per Gustafsson pågår lagbygget för fullt inför kommande säsong. Nu meddelar klubben att man förläng kontrakten med: David Elmgren 26 år Målvakt. Viktor Näslund 27 år back. Ian Örnskog 22 år Forward/Center. Alla tre har valt att förlänga kontraktet med ytterligare ett år.

I tidigare intervju med hockeybladet förklarade lagets tränare Per Gustafsson att målvakten David Elmgren stod högt upp på önskelistan. Men att det var osäkert då IK Pantern inte hade meddelat hur dem tänkt använda Elmgren under kommande säsong.

David har utvecklats enormt senaste säsongerna och har också varit utlånad till IK Pantern i Allsvenskan och Malmö i SHL. Han avslutade säsongen på ett stark vis, hade räddningsprocent 93.6% i vårserien. En spelare som Eller Gustafsson verkligen hade hög upp på önskelistan. Viktor Näslund har lång historik i klubben och en viktig pusselbit i lagbygget. Ian Örnskog anslöt inför förra säsongen och gjorde det på ett väldigt bra sätt.

Värvar back från IF Troja-Ljungby

Ny på backsidan är Johan Malmborg som har HV71 som moderklubb. Senaste säsongen spelade han för IF Troja-Ljungby där han gjorde 13 poäng på 36 spelade matcher.

  • Nu har vi kommit en bit med lagbygget och förlängningen av dessa tre spelare är viktigt då vi försöker jobba med kontinuitet. Att Johan väljer att komma och spela för oss känns riktigt bra då vi arbetat med att knyta till oss honom innan säger coachen Per Gustafsson i pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

16 − 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.