HOCKEYETTAN: Conny Strömberg är tillbaka

0
1006
Veteranen gör comeback
Foto: Bildbyrån
Conny Strömberg vägrar att lämna ishockeyn, nu är han klar för Surahammar. Den här gången i en helt ny roll, som tränare.
– Att coacha från båset är något helt nytt för mig, säger Conny Strömberg.

Conny Strömberg är tillbaka i ishockeyn, den här gången ställer han sig inte på isen som spelare. Under matcherna kommer han hålla sig till båset, där han som ny tränare i Surahammar ska vara med och leda laget från sidan.

– Det känns intressant och kul. Att coacha från båset är något helt nytt för mig. Jag har ju spelat hockey på hög nivå sedan 1994 men aldrig fått lägga mig i coachningen på det här viset. Det ska bli kul och se vad man kan bidra med, säger Conny Strömberg till Surahammars hemsida.

Vill utveckla unga spelare

Strömberg drömmer inte om att bli huvudtränare i någon storklubb. Han vill hellre se sig som en mentor för unga spelare, så att de kan utveckla sin hockey på bästa sätt.

– Njae, jag har väl ingen dröm att en dag bli huvudtränare i någon storklubb, men att få vara med så här som assisterande och bidra till att utveckla unga killar till bättre hockeyspelare är något som jag ser fram emot, säger han.

Som spelare representerade Conny Strömberg 26 klubbar.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

6 − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.