DOMARSÅGNINGEN: Han var bäst hos motståndarna

Igår möttes Hudiksvall och Väsby i Hockeyettan i en match som Hudiksvall vann med 3-1. Det är dock inte resultatet som kommer att gå till historien efter matchen, det är Väsbytränarens sågning av domaren i matchen.
– Va fan ska man göra? Hudiksvall får spela ryggsäckshockey, säger Viktor Tuurala.

Det går hett till i Hockeyettan, i kampen om spel till Hockeyallsvenskan tampas laget i Allettan. Igår var det match mellan Hudiksvall och Väsby, en match som Hudiksvall gick segrande ur. Nu har klubben chansen att få kvala till Hockeyallsvenskan.

Väsbys tränare Viktor Tuurala kände att hans lag var förfördelade av domaren Thomas Mccarthy, Tittar man enbart till statistiken så har Väsbytränaren rätt, han slag fick 74 utvisningsminuter mot motståndarnas två. 60 av Väsbys utvisningsminuter kom efter matchens slut då tre spelare fick varsitt matchstraff. Innan dess hade Väsby 14 utvisningsminuter.

– Vad ska vi göra, de hänger på oss och vi åker ut för småsaker. Det är olika regler, det är fan pinsamt, det är ruggigt pinsamt säger Tuurala.

Domaren bäst i motståndarlaget

När Tuurala får frågan om vilken spelare han vill framhäva i matchen kommer svaret snabbt och syrligt.

– Jag tycker att Mccarthy är matchens lirare helt klart, honom vill jag framhäva. Han är matchens lirare, ge honom allt, ge honom Hudiksvalls pris också – han var bäst där också.

Se hela intervjun här

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN